Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οι επιστημονικοί σύμβουλοι της Anelixis διαθέτουν ισχυρό γνωστικό υπόβαθρο, πολυετή εμπειρία, ικανότητα και δημιουργικότητα. Αναπτύσσουν μία έμπιστη και μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες μας. Παράλληλα επιμορφώνονται διαρκώς ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στους τομείς που η εταιρεία δραστηριοποιείται.

Παναγιώτης-Τάκης Αθανασόπουλος

Σύμβουλος Επαγγελματικής & Εταιρικής Ανάπτυξης.

Πρόεδρος του Κέντρου Μάθησης & Πολιτισμού Αιγαίου, Ιδρυτής και Διευθυντής της Anelixis Consulting.

Σπούδασε  Συμβουλευτική Ψυχολογία και Management. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση & ανάπτυξη επιχειρήσεων, την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών και την εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό βιωματικών σεμιναρίων για την βελτίωση Προσωπικών και Επαγγελματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα σχεδιάζει και εφαρμόζει καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης & συμβουλευτικής σε ιδιωτικές, δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αποκλειστικός partner και εκπρόσωπος στην Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα CADIC με στόχο την ανάπτυξη Πνευματικού Κεφαλαίου στον επιχειρηματικό κλάδο.

Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το Υπουργείο Παιδείας (Μητρώο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Είναι μέλος του Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων(Ε.Ε.Δ.Ε), της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ε.Ε.Ε.Ε) και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού(ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π)

Κωστής Σταματόπουλος

Manager Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης. Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και εκπαιδεύτηκε ως Facilitator από την Project Adventure(ΗΠΑ). Ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη διοργάνωση υπαίθριων προγραμμάτων αναψυχής καθώς επίσης έχει οργανώσει βιωματικά προγράμματα σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό Σχεδιάζει και υλοποιεί βιωματικά προγράμματα εκπαίδευσης & ανάπτυξης για στελέχη και εργαζόμενους σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Κλαίρη Προκοπίου

Η Κλαίρη Προκοπίου σπούδασε θεατρολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία, πάνω στο Applied Theatre (Εφαρμοσμένο Θέατρο) στο Goldsmiths College, University of London.
Στο Λονδίνο εργάστηκε στο Chigwell School στο Art και στο Drama Department του σχολείου και στο «Conservatoire» Art Centre για την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και ομαδικότητας.
Ως εκπαιδεύτρια ομάδων εργασίας αξιοποιεί καινοτόμες μεθόδους εμπειρικής μάθησης με εργαλεία τεχνικές του θεάτρου και του δράματος (π.χ. Playback Theatre, Autobiographical Theatre, Devising Theatre, Forum Theatre, και Storytelling) και άλλες τέχνες.
Είναι μέλος του Πανελληνίου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων και του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.
Τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στην Ελλάδα όπου παρέχει τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις και κοινωφελείς οργανισμούς με κύριο στόχο την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και σχέσεων, σε ανθρωποκεντρική βάση.

Κατερίνα Φραγκούλη

Aπόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας και Αμερικανικού Πανεπιστημίου με εξειδίκευση την Επαγγελματική Ψυχολογία “Professional Psychology”. Διεξάγει σεμινάρια με θέματα την προσωπική ανάπτυξη για αύξηση της απόδοσης και της παραγωγικότητας των εργαζομένων, το marketing & τις πωλήσεις, τη συμπεριφορά, την ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Η εμπειρία της στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού υπερβαίνει τα 28 χρόνια.

Ευτυχία Κεχαγιά

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως στέλεχος Διευθύνσεων Ανθρωπίνου Δυναμικού και Εκπαίδευσης, σε μεγάλες εμπορικές εταιρείες όπως, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – Dixon’s SA & ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ.

Διαθέτει εμπειρία και εξειδίκευση στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προσωπικών πλάνων ανάπτυξης (development & growth), αλλά και στην προσέλκυση, διατήρηση και αξιοποίηση ατόμων με υψηλή δυναμική.

Έχει σχεδιάσει συστήματα και εργαλεία αξιολόγησης της απόδοσης (αξιολόγηση, αυτοαξιολόγηση), με στόχο το feedforward, που βασίζονται στον εντοπισμό και την ανάπτυξη ικανοτήτων – soft skills, αλλά και προγράμματα academy – career path – distance & e learning. Έχει μελετήσει και ασχολείται με το engagement των εργαζομένων και πώς μπορεί να υλοποιηθεί η ενσωμάτωση του σε όλο το λειτουργικό φάσμα μίας εταιρείας μεγιστοποιώντας την απόδοση των ανθρώπων, ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες βιωσιμότητας, ανάπτυξης και αειφορίας. Σχεδιάζει και υλοποιεί ανοιχτά σεμινάρια και Taylor made ενδοεπιχειρησαικά εκπαιδευτικά προγράμματα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε εταιρείας, των ανθρώπων και των στόχων της της, σε θέματα λειτουργιών HR & CSR.

Είναι κάτοχος MBA από το Kingston University με εξειδίκευση στο HR και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Εκπαίδευσης Ενηλίκων, και ανάπτυξης και διαχείρισης ταλέντων Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Αγγελική Πλουμά

Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλο Οργανισμό και για παραπάνω από 15 χρόνια έχει δουλέψει σε αντίστοιχες θέσεις σε Πανεπιστήμια και Επιχειρήσεις. Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με τη βιωματική, επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί, εκπαιδεύοντας υψηλόβαθμα στελέχη, με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Η προσέγγιση της εκπαίδευσης είναι βιωματική και τα θέματα είχαν να κάνουν, κυρίως, με Διαχείριση Αλλαγής, Διαχείριση Κρίσης, Αποτελεσματική Διαχείριση Ομάδων Εργασίας και Ομάδων Έργου. Έχει εκπαιδευτεί στο βιωματικό τρόπο εκπαίδευσης από πιστοποιημένους Οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Νάντια Βλαστού

Απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (B Sc: Human Resources) καθώς και  κάτοχος μεταπτυχιακού από το KU Leuven στο Βέλγιο (M Sc: Experiential Education). Έχει διεξάγει ατομικά και ομαδικά βιωματικά σεμινάρια με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και την ανάπτυξη δεξιοτήτων (εκφραστικές δεξιότητες, διαπολιτισμική επικοινωνία, presentation skills,  αντιμετώπιση bullying, κ.α.) σε εφήβους και ενήλικες στην Ελλάδα, την Φινλανδία και την Νέα Υόρκη

Ηλίας Κουμπούνης

Πιστοποιημένος εμψυχωτής και εκπαιδευτής της “Ευεξίας Γέλιου” καθώς και της βιωματικής μεθόδου “Walking in your Shoes”. Είναι ένας από τους πρωτοπόρους  αυτή την στιγμή στην Ελλάδα που αναπτύσσουν μεθοδικά και ολοκληρωμένα την γελωτοθεραπεία σε επαγγελματικό επίπεδο με στόχο την ένταξή της σε σχολεία, επιχειρήσεις, χώρους τέχνης, κέντρα εναλλακτικών θεραπειών, και σχολεία ειδικής αγωγής.

top