Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οι επιστημονικοί σύμβουλοι της Anelixis διαθέτουν ισχυρό γνωστικό υπόβαθρο, πολυετή εμπειρία, ικανότητα και δημιουργικότητα. Αναπτύσσουν μία έμπιστη και μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες μας. Παράλληλα επιμορφώνονται διαρκώς ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στους τομείς που η εταιρεία δραστηριοποιείται.

Παναγιώτης-Τάκης Αθανασόπουλος

Σύμβουλος Επαγγελματικής & Εταιρικής Ανάπτυξης.

Πρόεδρος του Κέντρου Μάθησης & Πολιτισμού Αιγαίου, Ιδρυτής και Διευθυντής της Anelixis Consulting.

Σπούδασε  Συμβουλευτική Ψυχολογία και Management. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση & ανάπτυξη επιχειρήσεων, την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών και την εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό βιωματικών σεμιναρίων για την βελτίωση Προσωπικών και Επαγγελματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα σχεδιάζει και εφαρμόζει καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης & συμβουλευτικής σε ιδιωτικές, δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αποκλειστικός partner και εκπρόσωπος στην Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα CADIC με στόχο την ανάπτυξη Πνευματικού Κεφαλαίου στον επιχειρηματικό κλάδο.

Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το Υπουργείο Παιδείας (Μητρώο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Είναι μέλος του Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων(Ε.Ε.Δ.Ε), της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ε.Ε.Ε.Ε) και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού(ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π)

Κλαίρη Προκοπίου

Η Κλαίρη Προκοπίου σπούδασε θεατρολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία, πάνω στο Applied Theatre (Εφαρμοσμένο Θέατρο) στο Goldsmiths College, University of London.
Στο Λονδίνο εργάστηκε στο Chigwell School στο Art και στο Drama Department του σχολείου και στο «Conservatoire» Art Centre για την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και ομαδικότητας.
Ως εκπαιδεύτρια ομάδων εργασίας αξιοποιεί καινοτόμες μεθόδους εμπειρικής μάθησης με εργαλεία τεχνικές του θεάτρου και του δράματος (π.χ. Playback Theatre, Autobiographical Theatre, Devising Theatre, Forum Theatre, και Storytelling) και άλλες τέχνες.
Είναι μέλος του Πανελληνίου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων και του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.
Τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στην Ελλάδα όπου παρέχει τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις και κοινωφελείς οργανισμούς με κύριο στόχο την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και σχέσεων, σε ανθρωποκεντρική βάση.

Νικόλαος Κ. Βαρβέρης

Ο Νικόλαος K. Βαρβέρης είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά το Διεθνές Εμπόριο, μεταπτυχιακής ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, λαμβάνοντας έπαινο και υποτροφία, καθώς και στο Leadership & HR Management – European International University, έχοντας λάβει πλήρη υποτροφία ως νικητής του Education Awards GR 2019. Ως λάτρης της γνώσης, συνεχίζει τις σπουδές του στην Ψυχολογία στο Wrexham Glyndwr University.

To 2015 ξεκίνησε την ενεργή ενασχόληση του με το Coaching, ως εκπαιδευόμενος διευθυντής σε πολυεθνική εταιρία. Είναι απόφοιτος του προγράμματος Συμβουλευτικής και Coaching του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, του Executive Coaching & Management του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων και του Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills από την CE Int’l Academy. Είναι μέλος του HCA & EMCC και διαπιστευμένος Coach στο επίπεδο του Senior Practitioner EIA EMCC.

Είναι υπεύθυνος στρατηγικής και ανάπτυξης εταιριών, ενώ έχει εργαστεί για τον μεγαλύτερο οργανισμό προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των νέων πτυχιούχων της χώρας μας (ReGenerarion – Global Shapers, World Economic Forum). Παράλληλα, έχει αναλάβει το Tech Recruitment και το Development Coaching σε κορυφαίο Συμβουλευτικό Οργανισμό Πληροφορικής που δραστηριοποιείται από το 1984 στην Ελλάδα, στον Αραβικό Κόλπο και στην Ε.Ε.

Το 2021 Αναδείχθηκε μέσα στους 30 πιο πετυχημένους νέους κάτω των 30 του Forbes για την Ελλάδα (30under30), κέρδισε τον εθνικό διαγωνισμό επιχειρηματικότητας GSEA του EO – Entrepreneurs Organization και μπήκε στη λίστα Under30 ανατολικής Ευρώπης του Business Elite’s.

Κατερίνα Φραγκούλη

Aπόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας και Αμερικανικού Πανεπιστημίου με εξειδίκευση την Επαγγελματική Ψυχολογία “Professional Psychology”. Διεξάγει σεμινάρια με θέματα την προσωπική ανάπτυξη για αύξηση της απόδοσης και της παραγωγικότητας των εργαζομένων, το marketing & τις πωλήσεις, τη συμπεριφορά, την ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Η εμπειρία της στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού υπερβαίνει τα 28 χρόνια.

Αγγελική Πλουμά

Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλο Οργανισμό και για παραπάνω από 15 χρόνια έχει δουλέψει σε αντίστοιχες θέσεις σε Πανεπιστήμια και Επιχειρήσεις. Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με τη βιωματική, επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί, εκπαιδεύοντας υψηλόβαθμα στελέχη, με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Η προσέγγιση της εκπαίδευσης είναι βιωματική και τα θέματα είχαν να κάνουν, κυρίως, με Διαχείριση Αλλαγής, Διαχείριση Κρίσης, Αποτελεσματική Διαχείριση Ομάδων Εργασίας και Ομάδων Έργου. Έχει εκπαιδευτεί στο βιωματικό τρόπο εκπαίδευσης από πιστοποιημένους Οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Νάντια Βλαστού

Απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (B Sc: Human Resources) καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού από το KU Leuven στο Βέλγιο (M Sc: Experiential Education). Έχει διεξάγει ατομικά και ομαδικά βιωματικά σεμινάρια με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και την ανάπτυξη δεξιοτήτων (εκφραστικές δεξιότητες, διαπολιτισμική επικοινωνία, presentation skills, αντιμετώπιση bullying, κ.α.) σε εφήβους και ενήλικες στην Ελλάδα, την Φινλανδία και την Νέα Υόρκη

top