Παρέχουμε άμεσες, στοχευμένες και πρακτικές λύσεις, εξατομικευμένα σε κάθε συνεργασία μας.
Διαθέτουμε σημαντική εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση μέσα από τα έργα που έχουμε αναλάβει και για τους τρεις τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.
Εστιάζουμε στο αποτέλεσμα και την πρακτική εφαρμογή συνδυάζοντας με ευελιξία τις διοικητικές με τις ανθρωπιστικές επιστήμες.
Καινοτομία (CADIC): Με τη συμμετοχή μας από το 2011 στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα CADIC (Cross-Organisational Assessment and Development of Intellectual Capital ) ανταλλάξαμε τεχνογνωσία και είμαστε αποκλειστικοί εκπρόσωποι για την Ελλάδα.
Ανθρώπινο Δυναμικό. Βασικός πυρήνας στην επιτυχία της Anelixis αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της. Η εταιρεία δίνει έμφαση τόσο στην επιλογή όσο και στην ανάπτυξή του. Οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία του σε άτομα & ομάδες διαφορετικών αναγκών και διαφορετικής κουλτούρας.
Χτίζουμε έντιμες συνεργασίες. Καλλιεργούμε με τους πελάτες μας ουσιαστικές και μακροχρόνιες σχέσεις που στηρίζονται στην ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό. Με υπευθυνότητα, οργάνωση και ευσυνειδησία φροντίζουμε τους πελάτες μας και αισθάνονται σιγουριά και αισιοδοξία.
Η Anelixis μέσω των υπηρεσιών της βοηθά φορείς, επιχειρήσεις και άτομα:
Να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουν μια ξεκάθαρη, αναπτυξιακή πορεία
Να επιλύουν προβλήματα και ν’ αντιμετωπίζουν με σταθερότητα δύσκολες καταστάσεις
Να αναγνωρίζουν και να προωθούν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα κατάλληλα και στο σωστό περιβάλλον
Να διαχειρίζονται συγκρούσεις και διαφωνίες με εποικοδομητικό τρόπο
Να δικτυώνονται αποτελεσματικά και να επιτυγχάνουν έξυπνες συμμαχίες
Να παίρνουν καλές αποφάσεις με όραμα και στρατηγική.
Σε κάθε νέα μας συνεργασία είναι λογικό να επιζητούμε εγγυημένα αποτελέσματα και να μην αισθανθούμε ότι κάναμε λάθος επιλογή, χάνοντας χρόνο και χρήμα.
Στην Anelixis πιστεύουμε ότι η επιτυχία στη ζωή και τις επιχειρήσεις είναι αποτέλεσμα κατάλληλης προετοιμασίας και στοχευμένου τρόπου δράσης. Αυτό που κάνουμε δηλ. είναι να προετοιμάσουμε δυναμικά την επιχείρηση, τον επιχειρηματία ή το άτομο και με συγκεκριμένα βήματα να κατευθυνθούμε σε πορεία ανάπτυξης. Με δοκιμασμένες μεθόδους, επιστημονικά εργαλεία και προσεκτική έρευνα σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ειδικό πρόγραμμα για την κάθε περίπτωση. Εγγύηση για τη δουλειά μας αποτελούν τα μέχρι τώρα έργα μας. Οι πελάτες μας είναι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους δείχνοντας την ικανότητα της Anelixis να προσαρμόζει τις υπηρεσίες της ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους. Έχουν εμπιστευτεί την προσπάθεια και τα χρόνια εμπειρίας των συνεργατών μας αρκετές επιχειρήσεις & φορείς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.
Ο κάθε πελάτης ή συνεργάτης για την Anelixis είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Οπότε για να δούμε τι κοστίζει θα χρειαστεί πρώτα να διαγνώσουμε προσεκτικά τις ανάγκες του ώστε να δώσουμε τη σωστή και κατάλληλη υπηρεσία. Αυτό μπορεί να γίνει με μια συνάντηση (είτε δια ζώσης ή μέσω Skype) ώστε να δούμε την περίπτωση, να αντλήσουμε κάποια βασικά στοιχεία και στη συνέχεια σας αποστέλουμε γραπτή πρόταση συνεργασίας.
Τα προγράμματα-υπηρεσίες της Anelixis απευθύνονται είτε σε φορείς και επιχειρήσεις, είτε σε ομάδες, είτε σε μεμονωμένα άτομα. Οπότε μπορεί ένα και μόνο άτομο να ωφεληθεί από τις συμβουλευτικές ή εκπαιδευτικές μας δράσεις μέσα από εξατομικευμένο πρόγραμμα. Η διάρκεια σε όλα μας τα προγράμματα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Μπορεί να είναι μια ώρα, ή ημέρα ή ένα έτος. Ανάλογα με το πόσο ο συμβουλευόμενος-πελάτης επιθυμεί, αναπτύσσεται και ωφελείται από τη συνεργασία. Γενικά πιστεύουμε ότι ένας οργανισμός (άτομο ή επιχείρηση) χρειάζεται να μαθαίνει και να εξελίσσεται διαρκώς.

top