Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οι επιστημονικοί σύμβουλοι της Anelixis διαθέτουν ισχυρό γνωστικό υπόβαθρο, πολυετή εμπειρία, ικανότητα και δημιουργικότητα. Αναπτύσσουν μία έμπιστη και μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες μας. Παράλληλα επιμορφώνονται διαρκώς ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στους τομείς που η εταιρεία δραστηριοποιείται.

Παναγιώτης-Τάκης Αθανασόπουλος

Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Οργανισμών. Έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία και management. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση εταιριών με εξειδίκευση στην  αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Έχει υλοποιήσει καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης & συμβουλευτικής στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Κωστής Σταματόπουλος

Manager Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης. Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και εκπαιδεύτηκε ως Facilitator από την Project Adventure(ΗΠΑ). Ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη διοργάνωση υπαίθριων προγραμμάτων αναψυχής καθώς επίσης έχει οργανώσει βιωματικά προγράμματα σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό Σχεδιάζει και υλοποιεί βιωματικά προγράμματα εκπαίδευσης & ανάπτυξης για στελέχη και εργαζόμενους σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Κατερίνα Φραγκούλη

Aπόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας και Αμερικανικού Πανεπιστημίου με εξειδίκευση την Επαγγελματική Ψυχολογία «Professional Psychology». Διεξάγει σεμινάρια με θέματα την προσωπική ανάπτυξη για αύξηση της απόδοσης και της παραγωγικότητας των εργαζομένων, το marketing & τις πωλήσεις, τη συμπεριφορά, την ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Η εμπειρία της στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού υπερβαίνει τα 28 χρόνια.

Ευτυχία Κεχαγιά

Βασικός συνεργάτης σε θέματα Sales – services Training & Store Efficiency. Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων και συμπληρωματική εκπαίδευση ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Έχει διατελέσει στέλεχος σε μεγάλο πολυεθνικό όμιλο υλοποιώντας πιλοτικές εφαρμογές νέων υπηρεσιών & μοντέλων πώλησης. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης διευθυντών καταστημάτων, project management καθώς και σε εξειδικευμένα θέματα ερευνών (Customer satisfaction – Mystery shopping).

Αγγελική Πλουμά

Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλο Οργανισμό και για παραπάνω από 15 χρόνια έχει δουλέψει σε αντίστοιχες θέσεις σε Πανεπιστήμια και Επιχειρήσεις. Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με τη βιωματική, επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί, εκπαιδεύοντας υψηλόβαθμα στελέχη, με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Η προσέγγιση της εκπαίδευσης είναι βιωματική και τα θέματα είχαν να κάνουν, κυρίως, με Διαχείριση Αλλαγής, Διαχείριση Κρίσης, Αποτελεσματική Διαχείριση Ομάδων Εργασίας και Ομάδων Έργου. Έχει εκπαιδευτεί στο βιωματικό τρόπο εκπαίδευσης από πιστοποιημένους Οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Νάντια Βλαστού

Απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (B Sc: Human Resources) καθώς και  κάτοχος μεταπτυχιακού από το KU Leuven στο Βέλγιο (M Sc: Experiential Education). Έχει διεξάγει ατομικά και ομαδικά βιωματικά σεμινάρια με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και την ανάπτυξη δεξιοτήτων (εκφραστικές δεξιότητες, διαπολιτισμική επικοινωνία, presentation skills,  αντιμετώπιση bullying, κ.α.) σε εφήβους και ενήλικες στην Ελλάδα, την Φινλανδία και την Νέα Υόρκη

Ηλίας Κουμπούνης

Πιστοποιημένος εμψυχωτής και εκπαιδευτής της «Ευεξίας Γέλιου» καθώς και της βιωματικής μεθόδου «Walking in your Shoes». Είναι ένας από τους πρωτοπόρους  αυτή την στιγμή στην Ελλάδα που αναπτύσσουν μεθοδικά και ολοκληρωμένα την γελωτοθεραπεία σε επαγγελματικό επίπεδο με στόχο την ένταξή της σε σχολεία, επιχειρήσεις, χώρους τέχνης, κέντρα εναλλακτικών θεραπειών, και σχολεία ειδικής αγωγής.

top